Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Tillbaka till våra vinnare

Björn vann Superjackpotten!

Det känns riktigt bra

Björn Johansson från Nyköping är superglad. Han har just vunnit 1,5 miljoner kronor i Kombispels Superjackpottdragning. Och vilken dragning det blev!

Hjulet stannade på en guldstjärna. Det betyder att Björn Johansson får snurra en gång till, och har chans att vinna upp till tio miljoner kronor. På plats på Hotel Kungsträdgården i Stockholm finns förutom Björn och hans sambo Elisabeth representanter från Kombispel samt en kontrollant från Spelinspektionen som ser till att allt går rätt till.

Alla håller andan när hjulet snurrar igång för andra gången. Efter vad som känns som en evighet stannar det på 1,5 miljoner kronor. Jublet bryter loss.

Nu blir det en Australienresa

– Nu blir det en Australienresa för mig och min sambo, säger Björn, som har haft sin lott i säkert 25 år men hittills bara vunnit några 200-kronorsvinster nu och då.

– Så det känns riktigt bra att få vinna en storvinst nu. Förutom resan till Australien, som Björn och Elisabeth länge drömt om, blir det nya vitvaror till köket. Vad resten av pengarna ska gå till är inte bestämt ännu.

Men dagens festligheter är inte över. I vinsten ingår också en god middag och övernattning på hotellet. Extra trevligt blir att Björn och Elisabeths dotter och hennes två barn är med och firar.

 

Berättat för: Inger Sundelin 
Foto: Peter Knutson

  • Vinnare Superjackpotten 1,5 miljoner kronor

  • Namn: Björn Johansson
  • Ålder: 71 år
  • Bor: Nyköping
  • Gör: Pensionär
  • Familj: Sambo, dotter och två barnbarn