SKAPA KONTO

Gittan vann 300 000 kr i Drömreselotteriet

Med 200 000 kronor i kontanter och 100 000 kronor i presentkort hos Ving har man möjlighet att åka vart som helst i världen. Och för Gittan är den drömmen nu verklighet, eftersom den vinsten föll ut på just hennes lott i Drömreselotteriet.

– När jag öppnade brevet där det stod att jag hade vunnit blev jag väldigt tyst en stund, sen ropade jag till min man som kom bort till mig. Jag blev helt lamslagen när jag skulle läsa upp brevet, det är faktiskt en helt enorm summa. Tänk att det här händer lilla mig, det är helt makalöst!

Gittan har varit med i Drömreselotteriet sedan starten och vunnit lite mindre vinster under hela tiden. Men sommaren 2016 blev det en helt ny typ av vinst - och vinsten hamnar helt rätt, hos det reseälskande paret Åke och Gittan.

– Vi har gjort allt ifrån att bo med löss i madrassen på Kreta, till att promenera runt på stränderna i Thailand. Vi älskar verkligen att resa, berättar Gittan.

Vad det blir av denna vinst har paret inte bestämt än.

– Jag tycker det vore roligt att åka på lite kortare resor, weekendresor och liknande, men Åke vill vara borta i minst två veckor åt gången. Något ska vi nog kunna enas om, det är trots allt ett väldigt trevligt problem att ha. Nu kan vi resa vart vi vill.

Och vad som händer med den tursamma lotten är det inget snack om:

– Den behåller jag, absolut! Den ger jag aldrig upp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinnare av 300 000 kronor

Namn: Gittan Söderblom

Ålder: 70 år 

Bor: Örnsköldsvik

Gör: Pensionär

Familj: Maken Åke

 

Text: Frida Walström
Foto: Malou Gudmundsson 


  • "Nu kan vi resa vart vi vill"

  • ”Lill-Babs hade rätt, nu är jag miljonär!”

  • "Köp den dyraste champagnen du hittar!"

  • "Allt över en miljon är bonus!"

  • "En bättre bilaffär än så här kan man inte göra"

  • "Jag är så otroligt tacksam!"