Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 69 kronor har du chans att bli miljonär, och får 2 st påslakanset (2 st örngott + 2 st påslakan) Princeton från Vinga of Sweden värde 998 kr. Påslakanseten håller hög kvalitet och är tillverkade i 100% BCI-bomull, dessutom är de Svanenmärkta. Erbjudandets totala värde är 1218 kr.

I ditt välkomstpaket får du också en Glädjelott – med vinstchans på 5 miljoner kronor. Ge den till någon du tycker om – eller behåll själv.

Dessutom har du med din Kombilott chans att vinna Superjackpotten varje kvartal. Vinnaren får snurra på vårat Jackpotthjul – och har chans att vinna hela 10 miljoner kronor.

Lycka till med din lott!

Min prenumeration

Jag vill självklart vara med i Kombilotteriet med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och är sedan med på 4 vinstdragningar under en månad. Jag betalar endast 69 kr* för välkomstpaketet och får dessutom premien 2 st påslakanset Princeton från VINGA OF SWEDEN (värde 998 kr) samt en Glädjelott (värde 20 kr) – utan extra kostnad. Därefter får jag varje månad en ny lott i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan för 200 kr*.

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2022-03-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Kombilotteriet står under Spelinspektionens tillsyn.

*25 kr i faktureringsavgift tillkommer.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Gå med i Kombilotteriet:

  • Ny miljonchans – varje vecka
  • Skattefria vinster
  • Nu med 10 000 000 kr i Superjackpott
  • Till dig som ny kund – 2 påslakanset värde 998 kr

Mina kontaktuppgifter

Min adress

Med ditt personnummer hämtar vi automatiskt din folkbokföringsadress.

Erbjudandet innehåller:

1 Kombilott (värde 200 kr)

2 Påslakanset Princeton från Vinga of Sweden (värde 998 kr)

1 Glädjelott (värde 20 kr)

Totalt värde 1218 kr

 

Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund i lotteriet. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
*25 kr i faktureringsavgift tillkommer om du inte väljer att betala via Autogiro.

 

Vill du stänga av dig från spel hos kombispel?