SKAPA KONTO

New England

 

Bila i USA – New England

Bilpaket i USA: New England

 

Vill du röra dig fritt i hyrbil och upptäcka USA på egen hand, men ändå känna tryggheten av en planerad resa? Då kan Vings bilpaket vara något för dig! 

Rutten är fastställd från början med tips på upplevelser längs vägen, och alla hotell är bokade. Boendet ingår och hyrbilen bokar du också genom Ving. Resorna kan dessutom kombineras med andra resmål i USA, väljer man till exempel att bila i New England kan man kombinera det med stränderna i Florida.

En bilresa i östra USA utgår från New York och går förbi t ex Cape Cod där en heldags stopp är inplanerat. På vägen kan du upptäcka de pittoreska fiskebyarna och besöka konstnärshem. Väl i Cape Cod kan du njuta av de 50 mil långa stränderna, ta färjan till Nantucket Island eller åka på valsafari.

Utbudet av barer och restauranger som serverar mat från världens alla hörn är stort, men även det milan-es-iska köket är smakrikt. För att inte tala om maten från Sardiniens, Siciliens, Kalabriens och Neapels kök, som också finns mycket väl representerade här.

Färden fortsätter och några dagar senare har du en heldag i Boston för att antingen bara strosa längs kullerstensgatorna i Beacon Hill, besöka de livliga gatorna i Cambridge och Harvard University, shoppa stilsäkert i Back Bays eller titta på konst på Museum of Fine Arts.

På väg tillbaka till New York hinner du uppleva snötäckta White Mountains i New England, köra längs Hudson River och kanske göra ett stopp på Kykuit, familjen Rockefellers egendom. På dagarna rör du dig efter eget huvud, på kvällen checkar du in i en ny stad, på ett förbokat hotell – fritt och tryggt på samma gång!

Foto: Matton