SKAPA KONTO

Vår syn

 

Kombispel samarbeter med spelinstitutet när det gäller spelansvar.

Vår syn på spelansvar

Spel ska vara förströelse, underhållning och spänning. Trots detta vet vi att spelandet ibland går till överdrift och istället skapar problem. Vi bryr oss om våra kunder. Därför arbetar vi aktivt med spelansvar och förebyggande åtgärder. Allt för att våra kunder ska fortsätta att ha roligt när man spelar hos oss.

Kombispel har en offensiv position i spelansvarsfrågor. Ett av våra kärnvärden är trygghet och vi arbetar aktivt för att spelandet hos oss ska ske under sunda förhållanden. Som spelarrangör har vi ett stort ansvar för våra kunders välbefinnande och vi är naturligtvis måna om att spelupplevelsen hos oss ska vara rolig och problemfri.

Risken för spelberoende ökar ju tidigare man börjar spela. Därför tycker vi att det känns högst väsentligt att förebygga spelproblem genom att höja debutåldern. Kombispel har därför valt att ha 18-års gräns på alla spel. Det är även viktigt att på ett lättbegripligt sätt informera om villkoren bakom spelen, exempelvis faktiska vinstmöjligheter och skillnaden mellan slump och sannolikhet.