Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Våra skraplotter

Foto: Frida Walström

Prenumerera på skraplotter

Med skraplotter är det lätt att hålla spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Genom att prenumerera på något av våra skraplottspaket får du lotterna, enkelt och smidigt, direkt hem i brevlådan.

  • Skrapglädje med nya vinstchanser varje månad – direkt hem i brevlådan
  • Skattefria vinster
  • Chans att vinna upp till 5 miljoner!
Beställ Skraplottspaket

Glädjelotten

Glädjelotten är Sveriges bästa ge-bort-lott. På framsidan av lotten finns en liten yta där du kan skriva en personlig hälsning till den du tänker lite extra på. Med Glädjelotten skrapar du fram tre lika för med chansen att vinna upp till 5 miljoner kronor.

Högvinsten

För att vinna högsta vinsten på Glädjelotten ska 3 x symbolen "Högvinst" skrapas fram. För att fastställa exakt vinstbelopp tillämpas en så kallad fördelningsdragning. Det innebär att vinnaren får delta i en separat dragning med chans att vinna från 750 000 kronor upp till 5 miljoner kronor. 

Extra vinstchans – på din nitlott!

På alla Glädjelotter som inte ger någon vinst direkt på skrapet har du fortfarande chans att vinna 10 000 kronor! För att delta registrerar du din lott på Glädjelottens hemsida. Varje månad drar vi en vinnare bland alla registrerade nitlotter.

Femman

Tänk att vinna en halv miljon kronor för en Femma? Med Femmanlotten är det fullt möjligt. Med denna klassiska skraplott skrapar du fram tre lika för chansen att vinna upp till en halv miljon kronor.

Femman kostar precis som namnet anger - bara 5 kronor.

Har du vunnit?

Vinster med ett värde upp till och med 1 000 kronor betalas ut av ditt närmsta spelombud mot inlämnad vinstlott. Har du vunnit 2 500 kronor eller mer ska vinstlotten skickas i rekommenderat brev tillsammans med dina kontaktuppgifter till följande adress:

Femman / Glädjelotten
113 94 Stockholm

 

Beställ Skraplottspaket
Det kändes helt otroligt kul!

– Eva, Glädjelotten-vinnare