Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Glädjelotten och Femman

Med våra skraplotter är det lätt att hålla spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Genom att prenumerera på något av våra skraplottspaket får du lotterna, enkelt och smidigt, direkt hem i brevlådan.

Prenumerera på skraplotter – vinn upp till 5 miljoner!

  • Skrapglädje med nya vinstchanser varje månad – direkt hem i brevlådan
  • Skattefria vinster
  • Chans att vinna upp till 5 miljoner!
Beställ Skraplottspaket

Glädjelotten

Säg det med en lott! Ge en Glädjelott till någon du tycker är värd 5 miljoner kronor

Vill du köpa Glädjelotten i butik? Dessa finns hos över 2 000 spelombud runt om i landet, bland annat hos Coop Forum, Coop Extra, Pressbyrån, ATG och ett stort antal fristående spelombud och tobakskiosker – hitta närmaste ombud.

Glädjelottens Högvinst

För att vinna högsta vinsten på Glädjelotten ska 3 x symbolen “Högvinst” skrapas fram på lotten. För att fastställa vinstbeloppet för Högvinsten tillämpas en sk. fördelningsdragning. Det innebär att vinnaren får delta i en separat dragning med chans att vinna från 750 000 kronor upp till 5 miljoner kronor. 

 

Foto: Frida Walström

Femman

Tänk att vinna en halv miljon kronor för en Femma? Med Femman är det fullt möjligt. Med denna klassiska skraplott skrapar du fram tre lika för chansen att vinna upp till 555 555 kronor.

Femman kostar precis som namnet anger – bara 5 kronor.

Extra vinstchans – på din nitlott

Du har väl inte missat att på alla Glädje- och Femmanlotter, som inte ger någon vinst direkt på skrapet, har du fortfarande chans att vinna! Registrera din lott direkt här:

Har du vunnit?

Vinster med ett värde upp till och med 1 000 kronor betalas ut av ditt närmsta spelombud mot inlämnad vinstlott. Har du vunnit 2 500 kronor eller mer ska vinstlotten skickas i rekommenderat brev tillsammans med dina kontaktuppgifter till följande adress:

Femman / Glädjelotten
113 94 Stockholm