Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Glädjelotten och Femman

Med våra skraplotter är det lätt att hålla spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Genom att prenumerera på något av våra skraplottspaket får du lotterna, enkelt och smidigt, direkt hem i brevlådan.

Prenumerera på skraplotter – vinn upp till 5 miljoner

  • Skrapglädje med nya vinstchanser varje månad – direkt hem i brevlådan
  • Skattefria vinster
  • Chans att vinna upp till 5 miljoner!
Beställ Skraplottspaket

Glädjelotten

Glädjelotten är Sveriges bästa ge-bort-lott. På framsidan av lotten finns en liten yta där du kan skriva en personlig hälsning till den du tänker lite extra på. Med Glädjelotten skrapar du fram tre lika för med chansen att vinna upp till 5 miljoner kronor.

Femman

Tänk att vinna en halv miljon kronor för en Femma? Med Femmanlotten är det fullt möjligt. Med denna klassiska skraplott skrapar du fram tre lika för chansen att vinna upp till en halv miljon kronor.

Femman kostar precis som namnet anger - bara 5 kronor.

Foto: Frida Walström

Extra vinstchans – på din nitlott

Du har väl inte missat att på alla Glädjelotter, som inte ger någon vinst direkt på skrapet, har du fortfarande chans att vinna 10 000 kronor! Registrera din lott direkt på Glädjelottens hemsida. Varje månad drar vi en ny vinnare!

Har du vunnit?

Vinster med ett värde upp till och med 1 000 kronor betalas ut av ditt närmsta spelombud mot inlämnad vinstlott. Har du vunnit 2 500 kronor eller mer ska vinstlotten skickas i rekommenderat brev tillsammans med dina kontaktuppgifter till följande adress:

Femman / Glädjelotten
113 94 Stockholm