Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Var med i racet mot miljonerna!

Om Motorlotteriet

Motorlotteriet är lotteriet för dig som älskar motorer och miljoner. Vinster som 1 miljon i kontanter och en sprillans ny bil värd 300 000 kronor varje vecka, gör Motorlotteriet till ett av de mest fartfyllda i Sverige.

Lotteriet för dig som älskar motorer och miljoner

  • Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar – med chans att vinna din drömbil
  • Över 67 960 vinster – värdecheckar, kontanter och mängder av spännande varuvinster du har nytta av både ute på vägarna och hemma
  • Vinstbevakning ingår alltid, så du riskerar aldrig att missa en vinst
  • Skattefria vinster
  • I Motorlotteriet har du alltid störst chans att bli miljonär!
Beställ en Motorlott

Vad kan du vinna?

Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar, totalt lottar vi ut över 67 960 vinster varje spelomgång. Se mer om vad du kan vinna i våra lotterier.

Vinstval Motorlotteriet

Se Christina hämta sin drömbil

Under sena vintern kollade Christina en hel del bilannonser. Hennes Volkswagen från år 2000 fungerade visserligen, men den började bli lite sliten. Hon hann dock inte slå till på någon bil (och tur var väl det), för på våren damp ett brev från Kombispel ner i brevlådan.

Den är så fin! Jag älskar den! Kommer jag våga köra den? Den är för fin, jag kommer vara så nervös första tiden.

– Christina, bilvinnare

Trygghet och spelglädje

Samtliga våra spel granskas av Lotteriinspektionen. Det innebär att du som spelare kan känna dig trygg med att allt går korrekt till, och att det är slumpen som avgör vem som vinner. Läs mer om vår kontrollmyndighet.

 

Beställ en Motorlott
Jag är helt ställd fortfarande, det här är så svårt att ta in. Det är fantastiskt!

– Michael, bilvinnare
Foto: Malou Winter

Hur vill du få ditt lottbrev och faktura?

Som kund i Motorlotteriet kan du välja om du vill ha ditt lottbrev, faktura och vår kundtidning Kombi hem till brevlådan eller till din e-postadress. Bra för dig – ännu bättre för miljön. Vill du förenkla dina betalningar kan du även passa på att göra en ansökan om Autogiro.