Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.

Hur rättar jag min lott?

Längst upp i menyn på hemsidan hittar du en orange knapp med texten Rätta din lott!. Klicka på knappen för att logga in och rätta din lott. Du hittar dina inloggningsuppgifter i din orderbekräftelse du fått från Kombispel.

På sidan Mina lotter ser du dina aktuella lotter, och är din lott inte rättad klickar du på knappen mitt på lotten för att starta dragningen. Har du flera lotter kan du klicka på den blå knappen Snabbrättning för att rätta alla lotter på en gång.

Film om hur du loggar in och rättar lotten på kombispel.se

Hur väljer jag vinst?

För att välja vinst loggar du in, antingen via Rätta din lott eller via Min sida i toppen av menyn på hemsidan. Har du inte rättat din lott ännu, börja med det och sen kan du välja vinst. Från vinstdagen har du fyra dagar på dig att välja din vinst.

Film om hur du väljer vinst och väljer standardvinstval

Hur köper jag fler lotter?

Vill du öka dina chanser att vinna och köpa ytterligare lotter? Du kan välja mellan våra lotter i Kombilotteriet, Drömreselotteriet, Motorlotteriet och Extralotteriet. Välj det lotteri som passar dina drömmar bäst.

Vad är Superjackpotten?

Fyra fredagar per år får du möjlighet att vinna kvartalets Superjackpott. När du har loggat in kan du enkelt se dina chanser i Superjackpotten på Min sida.

Var hittar jag aktuell dragningslista?

Du hittar aktuell dragningslista under Mina sidor, Mina lotter. Det finns en länk till dragningslistan längst ner på sidan. Dessutom finns en länk till aktuell dragningslista i menyn till vänster.

Är Kombispels vinster skattefria?

Ja, alla vinster är skattefria.

Måste jag rätta min lott för att få min vinst?

Nej, vi har vinstbevakning och kommer skicka din vinst direkt hem till dig, därför riskerar du aldrig att missa en vinst. Om du rättar din lott får du möjlighet att välja en annan vinst inom fyra dagar från vinstdagen.

Hur betalar jag mina lotter?

Du väljer om du vill betala dina lotter med:

Betalar du via faktura tillkommer en fakturaavgift på 25 kronor. Väljer du Autogiro betalar du ingen fakturaavgift, här kan du ansöka om Autogiro direkt. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka in till oss så hjälper vi dig.

Vad gör jag om jag missat sista betalningsdag?

Om du har missat sista betalningsdatum, som är förfallodagen på din faktura, kan du kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.

Jag har ansökt om Autogiro. Ska jag betala med det vanliga inbetalningskortet eller inte?

Det kan ta upp till tre veckor innan ditt Autogiro är aktivt. Fram tills ditt inbetalningskort saknar summa och är märkt med Autogiro betalar du som vanligt.

Vad händer om jag betalar och ni hinner dra beloppet via Autogiro samtidigt?

Om dubbel betalning skett tillfaller en av betalningarna dig inför nästa spelomgång.

Hur går dragningen till?

Dragningen görs via ett dataprogram. Där finns tusentals olika slumpfrön. Notarius Publicus drar ett slumpfrö som vi sedan använder för att få fram en dragningslista. Vi använder oss av en Notarius Publicus för att vidmakthålla en hög säkerhet i dragningarna.

Vem äger Kombispel?

Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

Hur byter jag lösenord?

Klicka på Min sida i menyn överst på sidan för att komma till inloggningen, och sedan på Glömt ditt lösenord?. Har du en e-postadress registrerad hos oss fyller du i den, och klickar sedan på Återställ. Ett nytt lösenord skickas då till din angivna e-postadress. Har du ingen e-postadress registrerad hos oss, kontakta kundservice så hjälper vi dig. 

Är inte plasten i lottutskicket en riktig miljöbov?

Faktum är att den orange plasten som du idag får din tidning och dina lotter i är tillverkad av så kallad grön polyeten. Det betyder att den inte är baserad på olja eller gas. Idag utgörs råvaran av sockerrör, i framtiden hoppas vi att det ska vara svensk skog som står för råvaran.

Plasten ska återvinnas precis som vanlig plast och sorteras som mjukplast.

Varför kan jag som redan har en lott inte ta del av ett erbjudande med prisrabatt eller premie?

Enligt gällande spellag, som omfattar samtliga spel- och lotteribolag med en licens i Sverige, är det inte tillåtet att erbjuda befintliga kunder premier eller rabatter.

Hur säger jag upp min lott?

Kontakta kundservice antingen via e-postformuläret eller på telefonnummer 08-453 54 00 mellan klockan 08.00-18.00

Varför får jag lotter trots att jag har stängt av mig från spel genom Spelpaus?

Spelinspektionens nationella självavstängningsregister (Spelpaus) omfattar endast spel som kräver registrering enligt spellagen. Lotterier är undantagna från kraven på registrering. Det innebär att vi inte får ansluta oss till Spelpaus. 

spelpaus.se kan du läsa mer om Spelinspektionens nationella självavstängningsregister. Där kan du även se vilka spelbolag och webbsidor som omfattas av din avstängning.      

Om du vill avsluta din lott och stänga av dig från våra spel behöver du kontakta vår kundservice

 

Tänk att jag vann

Läs mer

Nu ska här resas utomlands

Läs mer

Vinsten blev en vändpunkt turmässigt

Läs mer