Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Utvecklare sökes!

Kombispel och Nordic Lottery behöver nu förstärka IT teamet med en utvecklare, och vi söker dig som trivs i en bransch som utvecklas snabbt och där IT är centralt för verksamheten.

Om oss

Kombispel och Nordic Lottery är lotteriföretag som driver lotterier för allmännyttiga organisationer. Vi är Nordens ledande aktör inom uppdragslotterier och idag drivs elva lotterier på uppdrag av elva ideella organisationer.

Under 2018 fortsätter våra satsningar på kunddriven produkt- och affärsutveckling i syfte att stärka bolagets konkurrenskraft på den svenska spelmarknaden. Målet är att vårt bidrag till de ideella organisationerna ska öka! Vi arbetar utifrån vår värdegrund som bygger på att vi är professionella, engagerade och nytänkande. Du delar vår värdegrund och vill vara med och skapa den bästa spelupplevelsen för våra kunder.

Kombispel och Nordic Lottery behöver nu förstärka IT teamet och vi söker dig som trivs i en bransch som utvecklas snabbt och där IT är centralt för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett IT-team som i nära samarbete med verksamheten jobbar för att våra tjänster ska stödja affären och kunderna på bästa sätt idag - och imorgon. Vi är ca 50 anställda och kontoret är centralt beläget i Stockholm.

Om tjänsten

Du kommer i huvudsak att arbeta i Kombispels egenutvecklade spel- och affärssystem, KBS. Systemet är utvecklat i C# , SQL och bygger på en tjänstebaserad, händelsedriven arkitektur.

I dina arbetsuppgifter ingår att

  • utveckla nya funktioner
  • testa och implementera ändringar och tillägg och förbättringar
  • agera back-up för att bevaka och hantera drift samt support i systemet
  • delta i arbetet med att utforma våra tjänster och produkter 

Din profil

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och har hunnit arbeta med systemutveckling och systemförvaltning i minst tre år. Du har mycket goda kunskaper i C# , SQL samt erfarenhet av att jobba med agil utveckling. Vi jobbar i MS Visual Studio så erfarenhet från det är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av Umbraco, som är det CMS vi använder och/eller CRM system är det en merit. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Som person

Du trivs och drivs av att arbeta i en utvecklande miljö där det händer mycket. Du brinner för utveckling och förvaltning och känner ett ägandeskap för det vi levererar. Du tar stort ansvar och trivs både med att jobba ensam som i grupp. Vi värderar egenskaper som lösningsorienterad, kvalitetsmedvetenhet och lätt för att kommunicera. Hos oss får du stor möjlighet att påverka både din roll och vår verksamhet!

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Carolin Viklund IT-chef
carolin.viklund@kombispel.se