Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Är du vår nya IT-chef?

Rollen

I rollen som IT-chef leder du arbetet inom ett av lotterisveriges bästa utvecklings- och förvaltningsteam. Ert gemensamma fokus och ditt ansvar är IT-leveransen vilken inkluderar:

  • Ett skalbart ekosystem med funktionella och hållbara systemlösningar anpassade efter verksamhetens behov
  • Välfungerande drift, förvaltning och användarsupport
  • Effektiv utveckling

Du har personalansvar för medarbetarna på IT-enheten och det övergripande ansvaret för utvecklingen av processer, metoder och arbetssätt inom teamet. Du ansvarar även för samarbetet med vår konsultpartner och de resurser vi har på plats. I rollen ingår att hålla samman vårt projektkontor och utveckla vår projektmodell.

Du rapporterar direkt till VD och för rätt person innebär rollen även att du går in i Kombispels/Nordic Lotterys gemensamma ledningsgrupp.

Kompetenskrav

Du är skicklig på att sätta dig in i verksamhetens behov samt bedöma affärs- och verksamhetsnytta. Du har kapaciteten att planera, driva och utveckla vår IT-leverans för att täcka nuvarande och kommande behov.

Erfarenhet av systemägarskap och/eller verksamhetsnära systemutveckling, ansvar och processer inom IT-leverans samt god kunskap om metoder och tillämpningar inom lean samt agilt/SCRUM.

Meriterande är god kunskap om ITIL, IT-säkerhet, integrationer, webbapplikationer C#/NET, MS SQL Server och/eller BI/DW-lösningar.

God kunskap inom Googles programpaket.

Du har förmåga att leda andra både i och utanför ditt eget team. Du har sannolikt erfarenhet av projektledning/-styrning och besitter goda projektledaregenskaper.

Högskole-/universitetsutbildning inom relevant område. Du pratar och skriver svenska obehindrat och gärna även engelska då vi har internationella samarbetspartners.

Minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst två med personal- och budgetansvar kopplat till IT. Du har en rad IT-projekt/leveranser bakom dig som du är riktigt stolt över och där resultatet har genererat stort värde.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ansvarstagande, får saker att hända och har en god förmåga att prioritera och ta beslut. Vidare är du idérik och drivs av utveckling och resultat.

Du är prestigelös i rollen som ledare och lyfter medarbetarna genom ditt coachande ledarskap.

Du är duktig på att sätta IT och digitalisering i ett sammanhang, är lösningsinriktad och har lätt att samarbeta med andra.

Vi tror att du har stort intresse för modern systemutveckling och förvaltning, men i grunden är det människorna bakom och deras behov du bryr dig om. Det är verksamhetens och kundernas bästa du har i fokus.

Företagen

Kombispel/Nordic Lottery är två lotteribolag under samma tak som har varit i branschen i över 60 år. Genom de lotterier vi driver genererar vi årligen över 100 mkr i överskott till våra olika ideella förmånstagare. Nu laddar vi inför den kommande omregleringen av spelmarknaden i Sverige. Kontoret är centralt beläget på Luntmakargatan i Stockholm och har 45 anställda.

Alla medarbetare arbetar utifrån vår värdegrund som bygger på att vi är professionella, engagerade och nytänkande. Du delar vår värdegrund och vill vara med och skapa den bästa spelupplevelsen för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket hjärta och engagemang, en bra balans mellan jobb och fritid samt bra villkor.

Ansökan

Låter det som en spännande roll?

Är du sugen på att ta nästa steg i karriären?

Vill du växa med oss?

Skicka en kort beskrivning av dig själv och ett CV eller länk till din LinkedIn-profil till jonas.lindholm@kombispel.se och skriv IT-chef i ämnesraden.