SKAPA KONTO

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

Det är ingen fara, jag har bara vunnit en miljon!

Jag hade varit med i Kombilotteriet i tre månader och sammanlagt betalat 600 kronor när jag vann en miljon.

Jag var på jobbet när Kombilotteriet ringde mig och sa att jag vunnit. Jag hamnade i chocktillstånd och trodde honom inte först... mina kollegor blev oroliga och frågade om jag behövde gå hem. 'Nej då, det är ingen fara, jag har bara vunnit en miljon' sa jag, haha!Nu ska jag göra precis det jag vill när jag går i pension!

Marie vann 1 miljon med Kombilotteriet

Marie, 46 år. Bor: Mölndal. Gör: Städerska. Familj: En dotter, 23 år. Gillar: Att påta i trädgården och göra det jag känner för.

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

För en del av vinsten har jag köpt en fin bil!

Adam, 65 år. Bor: Johanneshov. Familj: Frun Grazyna, tre vuxna döttrar och ett barnbarn. Gör: Nybliven pensionär som tycker om att resa och läsa böcker.

Jag trodde inte att det var sant

Jag har två lottnummer i Kombilotteriet. Den ena lotten har jag haft i över två år, men den jag vann på köpte jag för bara ett år sedan.

Jag fick ett mejl från Kombispel med en påminnelse om att jag skulle rätta min lott. Att sedan upptäcka att jag hade vunnit var en underbar känsla. Först trodde jag inte att det var sant så jag ropade på min fru och hon fick dubbelkolla lotten åt mig.För en del av vinsten har jag köpt en fin bil!

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

Det händer bara andra!

Jag gick ur Kombilotteriet för ett tag sedan, men hade precis vunnit en lott som jag vann en ny lott på, och det var den som gav mig jackpottvinsten – helt otroligt!

Det lyxigaste vi kommer att unna oss är att ta hit ett företag som lägger sten på vår uppfart till huset. Då ska jag bara sitta på altanen och se på när de jobbar och njuta av att jag slipper göra det själv.Men nu var det min tur! Och det kunde inte ha kommit lägligareKombilotteriet ger dig 4 miljonchanser varje spelomgång-  Köp din lott här.

Men nu var det min tur! Och det kunde inte ha kommit lägligare

Gunilla, 52 år. Bor: Edsbruk i Västervik Familj: Make och två utflugna barn, samt barnbarn. Gillar: Fotografering och att ta hand om familjens islandshäst samt de två rottweilrarna.

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

Nu har vi betalat av lånen på huset och vi planerar att köpa en fin bil

Berit, 57 år. Bor: Arbrå i Hälsingland Familj: Man, fyra barn och fyra barnbarn. Gör: Pensionär med intresse för trädgård, bakning och matlagning.

Nu kan jag bjuda barn och barnbarn på en härlig resa

Jag hade min svärmor på besök och jag skulle precis slå på kaffe när telefonen ringde. Det var Kombispels vd på andra sidan luren. Han frågade om jag hade vunnit någonting i Kombilotteriet tidigare och jag berättade att jag har vunnit flera fina småvinster. Då säger han till mig ‘men nu har du vunnit en miljon’. Jag blev helt stum och hjärtat rusade.

När jag hade lagt på luren tittade min svärmor på mig och undrade vad det var som hade hänt. Jag berättade chockat att jag hade blivit miljonär.Nu har vi betalat av lånen på huset och vi planerar att köpa en fin bil

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

Pengarna förgyllde tillvaron

Jag gick in på hem­sidan när de hade dragning och upptäckte att jag vunnit, och tänkte just då ingenting. Jag trodde att det var något fel så jag gjorde dragningen en gång till.

För pengarna har jag renoverat lite hemma. Jag har också köpt en styrpulpet­båt, den tuffar på och jag har varit ute och fiskat en hel del med den. Fiske har alltid varit ett stort intresse för mig.Längre fram blir det kanske en lite längre resaKombilotteriet ger dig 4 miljonchanser varje spelomgång - Köp din lott här.

Längre fram blir det kanske en lite längre resa

Jan-Olof, 54 år. Bor: Borlänge. Gör: Reparerar kommunens vattenledningar

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär

4 chanser att vinna en ny bil varje månad

Varje fredag i spelomgången kan du vinna en bil till ett värde av 300 000 kronor. Vinner du kan du välja just en Volvo V60. Men, vare sig du längtar efter en bra miljöbil, att susa fram på vattnet i en ny båt eller vill rulla längs på vägarna med en husvagn finns det ett alternativ för dig.


Är du sugen på en ny bil? Vinn en med Kombilotteriet

16 chanser att vinna en bil varje månad!

Varje månad har du totalt 4 chanser att vinna en ny bil värd
300 000 kr!

. Kombilotteriet ger dig störst chans att bli miljonär