Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 49 kronor är du med i racet mot miljonerna! Dessutom får du ett skruvdragare (värde 599 kr) på köpet – med extra vinstchans på fem miljoner kronor.

Motorlotteriet är lotteriet för dig som älskar motorer och miljoner. Med vinster som 1 miljon kronor och en ny bil värd 300 000 kr – varje vecka!

Inte nog med det, med din Motorlott är du varje kvartal med i vår Jackpott eller Vinstregn, som kan göra dig till mångmiljonär.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Vi hanterar alla personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Kombispel lagrar kunduppgifter elektroniskt i upp till tre år efter ditt senaste köp för att kunna fullgöra kundåtaganden och ge dig erbjudanden från oss och våra partners. Ingen bindningstid – du väljer själv när du vill avsluta din beställning genom att kontakta Kombispels kundservice. Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).För fullständiga villkor, läs våra allmänna villkor.

Var med du också:

  • Störst chans att bli miljonär!
  • Ny miljonchans – varje vecka
  • Vi delar ut 67 960 vinster varje månad
  • Vinstbevakning ingår alltid
  • Gå med nu – du får en skruvdragare

Fyll i dina uppgifter

Är du redan befintlig kund hos oss?

Erbjudandet innehåller:

1 Motorlott (Värde 200 kr)

Skruvdragare (Värde 399 kr)

Totalt värde 599 kr

 

*25 kr i faktureringsavgift tillkommer. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

 

Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

MIN TRACKINGKOD HÄR