Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

Motorlotteriet är lotteriet för dig som älskar motorer och miljoner. Med vinster som 1 miljon kronor och en ny bil värd 300 000 kr – varje vecka! För endast 69 kronor är du med i racet mot miljonerna! Just nu får du en skruvdragare från Black & Decker (värde 449 kr) på köpet.

Få ordning på din värld med en BLACK & DECKER Li-Ion skruvdragare! Med 5.5Nm i vridmoment och 180rpm blir skruvdragningsapplikationer snabba och enkla. Det justerbara vinkeltillbehöret gör skruvdragning i trånga utrymmen enklare och mer komfortabel. LED-ljus belyser din arbetsyta när skruvdragning i mörkare områden behövs göras. Li-Ion batteriet kan hålla laddningen i upp till 18 månader när den inte används, vilket innebär att din skruvdragare alltid är redo att användas. 

Inte nog med det, med din Motorlott är du fyra gånger om året med i vår Superjackpott där du har chans att vinna 10 000 000 kr! 

Min prenumeration

Jag vill självklart vara med i Motorlotteriet med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och är sedan med på 4 vinstdragningar under en månad. Jag betalar endast 69 kr* för välkomstpaketet och får dessutom premien 1 st skruvdragare från Black & Decker (värde 449 kr) – utan extra kostnad. Därefter får jag varje månad en ny lott i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan för 200 kr*.

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2020-12-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Motorlotteriet står under Spelinspektionens tillsyn.

*25 kr i faktureringsavgift tillkommer.

Gå med i Motorlotteriet:

  • Störst chans att bli miljonär!
  • Nya vinstchanser – varje vecka
  • Nu med 10 000 000 kr i Superjackpott
  • Erbjudande till dig som ny kund – Black and Decker skruvdragare värde 449 kr

Fyll i dina uppgifter

Erbjudandet innehåller:

1 Motorlott (värde 200 kr)

Skruvdragare Black & Decker (värde 449 kr)

Totalt värde 649 kr

 

Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund i lotteriet. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
*25 kr i faktureringsavgift tillkommer om du inte väljer att betala via Autogiro.

Vill du stänga av dig från spel hos kombispel?