Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 69 kronor har du störst chans att bli miljonär, och får 2 st påslakanset (4 delar) värde 1 099 kr. De mönstrade påslakanseten Windsor från Vinga of Sweden är tillverkade i 100% BCI bomull och är EU Ecolabel certifierade. Storlek: 150x210 cm (påslakan), 50x60 cm (örngott). Erbjudandets totala värde är 1 309 kr.

Dessutom får du två Femmanlotter – med chans att skrapa fram över en halv miljon direkt (värde 10 kr).

Inte nog med det, med din Kombilott är du fyra gånger om året med i vår Superjackpott där du har chans att vinna 10 000 000 kr! 

Min prenumeration

Jag vill självklart vara med i Kombilotteriet med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och är sedan med på 4 vinstdragningar under en månad. Jag betalar endast 69 kr* för välkomstpaketet och får dessutom premien 2 st påslakanset Windsor från VINGA OF SWEDEN (värde 1099 kr) samt 2 st Femmanlotter (värde 10 kr) – utan extra kostnad. Därefter får jag varje månad en ny lott i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan för 200 kr*.

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2020-05-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Kombilotteriet står under Spelinspektionens tillsyn.

*25 kr i faktureringsavgift tillkommer.

Som ny kund i Kombilotteriet:

  • Störst chans att bli miljonär!
  • Nya vinstchanser – varje vecka
  • Nu med 10 000 000 kr i Superjackpott
  • Erbjudande till dig som ny kund – 2 st påslakanset värde 1 099 kr

Fyll i dina uppgifter

Erbjudandet innehåller:

1 Kombilott (Värde 200 kr)

2 Påslakanset (Värde 1 099 kr)

2 Femmanlotter (Värde 10 kr)

Totalt värde 1 309 kr

 

Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund i lotteriet. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
*25 kr i faktureringsavgift tillkommer.

 

Vill du stänga av dig från spel hos kombispel?

;