Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 69 kronor har du störst chans att bli miljonär, och får 4 st Mon Amie muggar värde 790 kr som välkomstpremie. Erbjudandets totala värde är 1 000 kr.

Mon Amie serien är designad av Marianne Westman för Rörstrand och har blivit en riktig klassiker i svenska hem. Muggarna rymmer 34 cl.

Dessutom får du två Femmanlotter – med chans att skrapa fram över en halv miljon direkt (värde 10 kr).

Inte nog med det, med din Kombilott är du fyra gånger om året med i vår Superjackpott där du har chans att vinna 10 000 000 kr! 

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast en gång per person och dig som är fyllda 18 år och bor i SverigeEnligt våra allmänna villkor får du nyttja maximalt tre nykundserbjudanden per hushåll under en 12 månadersperiod. Din premie får du ca 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara.

Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt vinstplan, kan du läsa om på https://www.kombispel.se/allmanna-villkor.

Gå med i Kombilotteriet

  • Störst chans att bli miljonär!
  • Ny miljonchans – varje vecka!
  • Vi delar ut 65 260 vinster varje månad
  • Nu med 10 000 000 kr i Superjackpott!
  • Gå med nu – du får 4 st Mon Amie muggar från Rörstrand

Fyll i dina uppgifter

Erbjudandet innehåller:

1 st Kombilott (Värde 200 kr)

4 st Mon Amie muggar (Värde 790 kr)

2 st Femmanlotter (Värde 10 kr)

Totalt värde 1 000 kr

 

25 kr i faktureringsavgift tillkommer. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.