Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 25 kronor har du chans att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag. Extralotteriet är exklusivt för dig som redan har en Kombilott, Motorlott eller Drömreselott. 

Varje Extralott du köper ger dig dessutom chans att vinna 10 miljoner i nästa Superjackpottdragning!

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast en gång per person för dig som är fyllda 18 år och bor i SverigeEnligt våra allmänna villkor får du nyttja maximalt tre nykundserbjudanden per hushåll under en 12 månadersperiod. 

Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Förmånstagare är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt vinstplan, kan du läsa om på https://www.kombispel.se/allmanna-villkor.

Öka dina vinstchanser!

  • Varje fredag kan du vinna 250 000 kr
  • Första lotten för halva priset
  • Chans på 10 000 000 kr i Superjackpotten

Logga in för att köpa

eller Bli kund

Erbjudandet innehåller:

1 Extralott (värde 50 kr)

 

25 kr i faktureringsavgift tillkommer. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.