Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 25 kronor har du chans att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag. Extralotteriet är exklusivt för dig som redan har en Kombilott, Motorlott eller Drömreselott. 

Varje Extralott du köper ger dig dessutom chans att vinna 10 miljoner i nästa Superjackpottdragning!

Min prenumeration

Jag vill självklart prenumerera på Extralotteriet med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och därefter får jag varje månad en ny lott i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan för 50 kr/månad.

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2021-10-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Extralotteriet står under Spelinspektionens tillsyn.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Öka dina vinstchanser!

  • Varje fredag kan du vinna 250 000 kr
  • Lotteri med kontantvinster
  • Chans på 10 000 000 kr i Superjackpotten

Logga in för att köpa

eller Bli kund

Erbjudandet innehåller:

1 Extralott (värde 50 kr)

 

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

 

Vill du stänga av dig från spel hos kombispel?