Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Ditt erbjudande

För endast 99 kronor har du störst chans att bli miljonär, och får två stycken fantastiskt mjuka bäddset Nassau från Vinga of Sweden, till ett värde av 798 kr

Bäddseten är av hög kvalitet och tillverkade i 100% ekologiskt odlad bomull. Varje set består av ett påslakan (210x150 cm) + örngott (60x50 cm).

Inte nog med det, med din Kombilott är du två gånger om året med i vår Superjackpott där du har chans att vinna 10 000 000 kr! 

Villkor för lotteri

Erbjudandet gäller endast en gång per person för dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Enligt våra allmänna villkor får du nyttja maximalt tre nykundserbjudanden per hushåll under en 12 månadersperiod. Din premie får du ca 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Vi hanterar alla personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Vi arbetar löpande med anpassning till Dataskyddsförordningen. Mer om detta kan du läsa om på www.kombispel.se/dsf. Kombispel lagrar kunduppgifter elektroniskt i upp till tre år efter ditt senaste köp för att kunna fullgöra kundåtaganden och ge dig erbjudanden från oss och våra partners. För fullständiga villkor, läs våra allmänna villkorFörmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). 

Var med du också:

  • Störst chans att bli miljonär!
  • Ny miljonchans – varje vecka
  • Vi delar ut 65 260 vinster varje månad
  • Nu med med 10 000 000 kr i Superjackpott!
  • Gå med nu – du får två fina bäddset

Fyll i dina uppgifter

Erbjudandet innehåller: 

1 Drömreselott (Värde 200 kr)

2 st bäddset Nassau från Vinga of Sweden (Värde 798 kr)

Totalt värde 998 kr

 

25 kr i faktureringsavgift tillkommer. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.


Förmånstagare är
Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).