Din webbläsare stödjs tyvärr inte. Vänligen uppdatera till en nyare version. Kombispel.se stödjer de senaste versionerna av Google Chrome, Firefox, Safari och Internet Explorer 11 och framåt.

Meny

Min sida

Vinn resan + reskassan!

Om Drömreselotteriet

Drömmer du om att känna sanden mellan tårna i Thailand, eller se exotiska djur på safari i Kenya? Med en lott i Drömreselotteriet kan du vinna ditt livs drömresa – vart som helst i världen du vill åka.

Lotteriet för dig som älskar att resa

  • Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar – med chans att vinna din drömresa
  • Över 67 960 vinster – värdecheckar, kontanter och mängder av spännande varuvinster du har nytta av när du är ute och reser
  • Vinstbevakning ingår alltid, så du riskerar aldrig att missa en vinst
  • Skattefria vinster
  • I Drömreselotteriet har du alltid störst chans att bli miljonär!
Beställ en Drömreselott

Vad kan du vinna?

Med varje lott är du med i 4 vinstdragningar, totalt lottar vi ut över 67 960 vinster varje spelomgång. Se mer om vad du kan vinna i våra lotterier

Vinstplan Drömreselotteriet

Drömresevinnaren Ann tog hem Jackpotten

När Ann satte sig ner för att öppna posten den där dagen i oktober, och såg brevet från Drömreselotteriet, tänkte hon att det såg lite speciellt ut. Aldrig kunde hon ana den glädjechock som skulle följa. 

Jag hoppas kunna bjuda med hela familjen med barn, respektive och barnbarn på en fantastisk resa.

– Ann, Jackpottvinnare

Trygghet och spelglädje

Samtliga våra spel granskas av Lotteriinspektionen. Det innebär att du som spelare kan känna dig trygg med att allt går korrekt till, och att det är slumpen som avgör vem som vinner. Läs mer om vår kontrollmyndighet.

 

Beställ en Drömreselott
Nu kan vi resa vart vi vill!

– Gittan, Drömresevinnare
Foto: Malou Winter

Hur vill du få ditt lottbrev och faktura?

Som kund i Drömreselotteriet kan du välja om du vill ha ditt lottbrev, faktura och vår kundtidning Kombi hem till brevlådan eller till din e-postadress. Bra för dig – ännu bättre för miljön. Vill du förenkla dina betalningar kan du även passa på att göra en ansökan om Autogiro.